Natt inlägg.... igen

Hej Bloggen!
Har inte orkat blogga idag så de får bli nu "inatt"
Har en fråga, vart är mina läsare? saknar lite att få komentarer. Idag var jag i stan med mamma, vi skulle ju köpa skolväska, jag tycker den är skit snygg, kanske inte som party väska, mer som skolväska , visst är sen fin?
Jag köpte inte bara den, jag köpte två t-shirtar den ena som är lila ska jag och Emelie dela på, ingen anning om varför mamma sa bara det. Märket på väskan kom jag inte ihåg men det var clean ibörjan, hur som helst det är en liten affär i sture gallerian. Skjortorna (som jag köpte går) är från Zara, t-shirtsarna är också det. Jag skulle fått en tröja från top shop, men min storlek var slut, snyft*. Den ser ut så här: det är en vanlig svart långarmad tröja i matrialet trico och det är puffar på armarna, från axeln till armbågen går puffarna.
Sen när jag kom hem så, chillade jag bara satt i sängen och så. JUSTE! Jag använde min system kamera när jag tog bilderna på kläderna bra kvalite va? Först var den skit dålig, men pappa fixa till det! Tack pappi.
Den sista bilden blev inte så bra, men jag lovar er kameran är bra!
Orkar inte skriva mer, klockan är ju tio över två på natten, det kommer bilder iallafall.
Kisses
//Jossie



Jul rea

Hej Bloggen!
förlåt att jag inte blogga igår men jag var med Carro hela dagen och hade ingen tillgång till en dator,vi gjorde inte så mycket jag visade min kamera, vi tog lite bilder, käka godis, titta på harry potter och de visets sten, sen snacka vi lite med Carros syrra och sen glömde jag och åka hem, men jag gick inte det var världens  snö storm så jag fick "slagga" över hos Carro, sen senare på kvällen tittade vi på sagan om ringen konungens återkomst, sen gick vi och la oss vid 1 kanske.
Nästa dag skulle jag åka till sture gallerian och gå in på Zara, jag skulle köpa skjortor, jag hittade två styckna. Jag åkte in ganska tidigt för att slippa dramat med alla människorna, tyvärr kommer inte bilder på skjortorna i dag men dem kommer imorgon.
Juste! Mamma och jag ska handla skolväska imorgon, vi hade kollat på en innan, hihi jag längtar! Hoppas jag får triwa klocka också, helst en brandmans röd färg. Här kommer bilden från igår när jag var med Carro. Juste!
Jag kommer få en egen design snart av en tjej som heter Ebba, ska snacka lite med henne vad jag vill ha för bilder och bakgrunder, hihi tusen tack Ebba! Det är jag med en röd rutiga skjortan och den svarta canade gose jackan (för er som inte vet hur jag ser ut)
Kisses
//Jossie






julen är över

Hej Bloggen!
Jag fick inte så bra julklappar.
Nu kanske ni tycker jag låter som en oförskämd fjortis som kräver att få dyra jul klappar men jag tror ni kommer förstå mig när jag berättar vad jag har fått.
Jag fick typ 7 julklappar, jag fick 20 förra året. det jag fick i år var:

1. En ful snobben pjyamas (jag sa till mamma innan ingen snobben pjyamas)

2. Ett par sockor

3. en liten tuta som låter som en trumbon som pappa fick med när han köpte en musik sak till brorsans gittar

4.Hår nålar

5. The sims 3

6  system kamera

7. En damsugare
Jag tyckte de var konstigt, Pappa kännar ju bra på sitt jobb han jobbar ju på riksdagen förtusan. jag vet inte de verkar som dem la mer pengar på spriten och maten. jag fick inget jag behöver, jag behövde en ny skol väska, för min louis vitton är trasig och jag har haft den i typ 2år, jag ville ha skjortor från zara, en triwa by tronti handleds klocka för jag behöver det för att hålla tiden men nej jag fick inte det? Det blir alltid h&m kläder varje jul. Mamma köper bara saker hon vill ha till mig. Det positiva med klapparna är  att.

1. Jag kommer lämna tillbaka pjyamasen

2. Jag fick 500 kr av mormor och jag fick lite över när jag köpte julklappar + att jag får pengar av pjyamasen.

3. Pappa sa varför jag inte fick en triwa klocka för att han sa att de fanns hundra modeller och han visste inte vilken jag ville ha men jag ska prata med pappa imorgon.

4. Jag önskade mig faktiskt en system kamera så de kommer bli fräscha bilder efter jul!

5. Den där tutan var ganska underhållande

6. The sims 3 verkar vara kul

Jag hittade ju positiva med dem klapparna ju!Ja jag vet att julen handlar inte om klapparna, men ändå.
Kommer ställa klockan i övermorgon så att jag kommer först till stan innan butikerna öppnar i sture gallerian, känner på mig att det kommer vara full proppat hoppas alla tar gina tricot, har inget att handla där hihi, hoppas att inte det är massa wanna be kenza som tar alla snygga saker (inte illa ment till kenza och till dem som härmar hennes kläd stil)
Nack delen med Zara är att dem byter ut kläder varje vecka/dag så man kan inte fönster shoppa när man är där, men jag får be till gud att de finns skjortor kvar. hur tycker ni att jag ska göra med snobben pjyamasen? Tycker ni att jag ska byta den till en pjyamas på top shop, eller lägga bytes pengarna på vardags kläder? Snälla ge mig din åsikt!
Sorry blir inga bilder idag men imorgon!
Kisses
//Jossie

MERRY CHRISMAS

Hej Bloggen!
Eller rätt som sag god jul! Sorry att jag inte blogga i morse men jag var tvungen att vara med familjen, vad har ni gjort idag?
Jag har iallafall käkat gröt och hållt mig vid Tv:n med is choklad, hihihi tjockis
men det var jätte skönt att bara koppla av.
Jag har inte fått nån jul klapp än vi ska öppna dem snart, eller jag fick en jul klapp i morse, ett par röda tofflor, den ser nästan ut som uggs, skit sköna, sen har jag fått ett par strumpor från indiska ett par  gråa som är stickade med en rosett på, men lugn bara lugn jag ska få 100 st julklappar till!
Mammi ropar ska öppna jul klappar önska mig lycka till.
Från oss alla till er alla en riktig god jul!
Kisses
//Jossie


illa mående

Hej Bloggen!
Jag mår lite illa, kan det vara julafton, som har med illa måendet att göra?
Hur som helst så är det bättre. Jag klädde grannen imorse, den blev inte så jätte fin men det är ju mammi som bestämmer, om man inte gör som hon säger blir hon helt galen, när jag flyttar hemifrån får jag styla min egen gran eller så köper jag en egen gran till mig? En ganska liten då förstås. Jaja´det dröjer tre år tills jag får flytta hemifrån.

 Vad har ni för gran? Jag har plast gran eftersom vissa är allergiska i familjen, och riktiga granar barrar som tusan, det kommer en bild på våran gran.
Idag ska jag handla mera julkullor och glitter, över talade mammi till slut! Sen ska jag köpa polka käppar som vi ska hänga igrannen, sen ska jag smyga in på urban och köpa mera cup cakes läppglans till fannie. Men ska duscha nu och bege mig till affären och köpa glitter och sådant
Kisses
//Jossie

Hemma igen

Hej Bloggen!
Jag är hemma nu, det var jätte trevligt, vissa skulle slagga och kolla på film men jag är ju en tråk måns som gick hem istället, jag var skit trött har inte sovit en blund på tre dagar. Imorgon ska Mamma stor städa, de kommer inte bli kul, hon kommer säkert springa runt som en höna och vara helt hysterisk som varje år dagen innan julafton. Imorgon ska jag köpa fler cup-cakes läppbalsam till Fannie på urban outfitters, Carro sa att det fanns fler sorter där än vad det fanns på stockhome. Jag tänkte lyssna på min ljudbok jag fick av Emelie "Harry Potter och De vises sten"
Vet inte om jag vågar nu när jag ska sova snart, drömmer mardrömar när jag ser på Harry Potter filmerna innan jag ska sova, kan bara se dem mitt på dagen. Alla sover i huset, ska nog också sova snart, lovar att mamma kommer damsuga klockan: åtta på morgonen då jag ligger och sover!
Åh jag blir så glad att jag har fått mycket komentarer i min blogg! Tack alla som komenterar min blogg!
Tyvärr blir det ingen bild i kväll, och vi tog tyvärr inga bilder på fridays heller jag glömde förlåt!
Kisses
//Jossie


Utgång

Hej bloggen!
När jag kom hem med hunden så ringde Julia (som jag träffade tidigare på dagen) och frågade om jag ville gå ut ikväll det var några som skulle gå och käka på fridays så jag var på! Hihi det ska bli så kul!
Så det är bara på med party make-upen och bege sig till fridays det kommer bilder på utgångens outfit. Jag hade ju inga klack skor eftersom Jag har två par hos Carro och Mamma lånade mina sista, hon skulle på någon konferans middag.
Då fick jag göra ett försök med ett par av Emelies klack skor, jag tänkte ju att det skulle aldrig gå att pressa in min stora fot i Emelies små 36:or jag har 39 liksom. Det lustiga är att jag fick plats i hennes skor det är ett mirakel!Och skorna var ju bekvämma! Ikväll så körde jag på paljett tunika och galon leggings och två nit armband i turkosgrön färg och vinröd färg. Jag tog en ganska stark make up med alltså starka färger, älskar läppglanset läpparna känns fylligare! Och frissyren blev stret hästsvans och ett par planka knapp örhängen Men nu måste jag bege mig till bussen. Det kommer bilder på outfiten.
Kisses
//Jossie



Hej jag har läsare!

Hej bloggen!
Jag har fått läsare jippi! Tack för fina komentarer!
Idag var jag hemma hos Carro i typ 10 minuter. Jag gillar verkligen inte hennes syrra, eller jag gillade inte henne just idag då. Därför att hon kalla Carro idiot på hennes födelsedag och var anmält oförskämd tillexempel: varför ska du ha morots kaka för?jag vill ha kladd kaka!
Sen föreslog Carros mamma att köpa kladd kaka till Carros syrra men syrran gillade ju inte de.Men för tusan hon är äldre än vad Carro är, då ska man väl ändå visa respekt för sin lilla systers födelsedag?
Men hon brukar vara rolig och snäll men ibland är hon pain in the ass!
När vi var hemma hos Carro var vi inne på Facebook och tog i mot gratulationer hihi!
Sen så ringde vi Julia och Sara om de ville träffa oss, och de ville dem!
 Vi åkte hem till mig eftersom det var kaos hemma hos Carro och vi är nästan aldrig hemma hos mig.
Vi hade jätte mysigt vi åt mina biscotties (som jag baka i går) och vi drack te, men tyvärr hann vi inte göra så mycket mer, alla hade ju andra saker att göra. Det var min dag. Nu ska jag ut med hunden, tyvärr så blir det ingen bild från idag bara en bild från igår när min Doggy sover hihihi sötnos
Kisses
//Jossie


HAPPY BIRTHDAY CAROLINE!

Hej bloggen!
Hinner inte skriva så mycket jag ska hem till Carro och ge henne en present eftersom hon fyller år idag! jag måste åka nu för Carros föräldrar ska städa och sånt och då är jag bara i vägen, men jag hinner ladda upp en bild på mig innan jag går till bussen!
Kisses
//Jossie

Im' a liar!

Hej Bloggen!
Vad jag har ljugit om är att jag inte köpte några julklappar igår. Jag var helt enkelt trött så vi käka och åkte hem.
Men idag handlade jag det!
Jag köpte två ljus stakar som var runda och lite gyllen rosa med sprickor i sig villket jag tyckte var snyggt (Min mamma samlar på rosa ljus stakar till köket)
Sen köpte jag ett par supergirl trosor till Carro, från top shop, trosorna är här nedan!
Till fannie (min bror Fredriks flickvän) köpte jag ett cup-cake läppbalsam på stockhome i gallerian, hon kommer få jätte många cup-cakes läppbalsam i olika smaker, det fanns även små läppbalsam i ice-cream kartonger, har fått tips att det finns jätte många såna på urban outfitters  ska kolla imorgon!
Och pappa får en färglad slips och fyra triss lotter av mig.
När jag var klar med handlandet så åkte jag till ica och köpte ingridienser till biscotties. Biscottie är en italiensk små kaka som man kan ha till fika och till vanilj glass. Hur som helst så blev dem bra för första försöket, hade inte bakat sådana förrut. Det var min dag, funderar på att baka en tårta imorgon, eftersom Carro fyller år imorgon, här kommer dagens bilder
Kisses
//Jossie


Jul lov

Hej Bloggen!
Mitt jul lov  har äntligen börjat, det är så skönt! Behövde verkligen det nu.
I Fredags var jag på tjej middag hos en tjej från min gammla skola, jag var inte så intresserad av att gå, eftersom jag blev lite "mobbad" av dem där tjejerna iskolan förrut.Men Carro tvingade mig. Tjej middagen var väl helt okej, vi tog en promenad, satt ute i snön och rökte myspys! Carro blir väldigt arg när jag röker, hon blev väldigt sur i fredags. Sedan på Lördagmorgonen så bestämmde jag mig att sluta att röka, jag tröttnade helt enkelt och jag tycker att det är ganska skabbigt. Kommer nog bara
"fest röka" i framtiden.
Sedan på Lördagen så åkte jag hem fräscha till mig lite och käka en rejäll lunch (frukosten på tjej middagen var as skabbig)
Senare på Lördag kväll ringer Carro och frågar om jag vill sova över hos henne och det gjorde jag!
Vi gjorde inget speciellt vi kollade på vi på salt kråkan när dem fira jul sen gick vi och la oss och snacka lite. Vi skrattade som vanligt hela kvällen. I dag har jag inte gjort så mycket, jag följde med pappa och köpte dem sista julklapparna, sedan gick vi till Mc-Donalds, mums filibaba! Jag och Emelie hade en "mini" julafton idag eftersom hon åker till sin mormor på julafton. Hon fick ett kitt med ögon skuggor som hon har önskat sig märket är: viva la diva.
Jag fick världens finaste klapp av henne, jag fick en jätte stor affisch med Robert Pattison på. Matchar min inredning i mitt rum som jag håller på att planera.Tack gumman! Affischen ser skit liten på bilden den är större när man ser den "live"
Men nu ska jag kolla på film
Kisses
//Jossie
 

snöstorm

Hej bloggen!
 det var ett tag sedan, sorry! Idag är jag hemma p.g.a snöstorm, skönt! Jag bor längst ut på lidingö vid vattnet så det blåser väldigt mycket här och det snörar som sjutton här ,lägger upp en bild på snö stormen sen!
Den här veckan har det inte hänt så mycket i måndags var det lucia och tema dag, Maria blev lucia, jag ångrade mig att jag inte var med i lucia kören, det värkar vara skoj, ska vara med ikören inian, det sägs att man får bättre betyg.
Senare på måndags kväll så sovde jag över hos Carro, hon bor närmre min skola än vad jag gör så det var skönt, sen på tisdagen så var jag lite krasslig, jag hade urinvesion och sådan skit, så jag åkte hem senare på tisdagen. Onsdagen så var jag på någon sär avdelning i täby för att skolans pyskolog tror att jag är cp. Man skulle fånga bollar och hoppa på ett ben och annat strunt, sen var vi klara vid två och jag slutar i skolan 14:45 så jag åkte hem istället. Och idag har inte så roliga saker hänt. Jag bråkade med min syrra och min bror David idag, jag blev så jävla förbannad på dem två orkar inte prata om det, ska äta lunch nu.
Kisses
//Jossie

Är fortfarande lika kär

Hej Bloggen!
Förlåt att jag inte har skrivit på en veckan, det är så mycket som ska fixas den sista veckan innnan Jul lovet!
Det har inte hänt så mycket den här veckan samma gamla vanliga vardag skolan.
I måndags efter skolan så gick jag till polis stationen, för att fråga om prao men dem stänger naturligt vis 15.00 varje dag förrutom helgerna stänger dem 19.00 så jag ska gå dit imorgon.
Jag har en fråga till er intligenta, varför gör man totalt bort sig för den man är hemligt kär i?
Jag gjorde det nämnligen itisdags. Första lektionen så hade vi sy-slöjd, och jag skulle välja ut över och under tråd till min sy-maskin, sen när jag var klar så fixa jag med andra saker och då kommer killen jag är kär i och några andra tuffingar in i slöjd salen. Och då märkte jag att en tråd hade fastnat i mina strump byxor! och jag hade ju gått flera var runt salen för att fixa en massa, och killarna var ju isamma rum som jag så jag blev ju skenerad som in i h*lvete! I onsdags så hade vi hem kunskap, ett av favo ämnerna! Jag och Signe jobba ihop, och vi skulle göra lusse-katter! Våra blev helt cp och vi stänkte massa deg och smet och massa dyr saffran men dem blev goda, dem smaka inte som lusse katter dem smaka något helt annat men dem blev goda iallafall.När vi skulle lägga in bullarna i ugnen så börja russinarna svela up, dem blev stora som fikon! vi hade typ två kg russin i våran deg, dem andra hade typ två st. Men det var en rolig lektion. Torsdagen var inte så speciell gick in och ut från skolan kan man väl säga. Och då är vi framme idet som har hänt idag.
Jag  bråka med Marcus idag min skolbänks kamrat, eller vi är inte äns kompisar, SÅ JÄVLA ÄCKLIG han har en falsk och vidrig in sida och en vidrig ut sida. Han tror att alla i klassen gillar han, och att han är coolast i klassen, HAHAHA KOLLA DIG I SPEGELN GRABBEN! Pallar inte skriva vad han gjorde idag och har gjort det kommer ta lång tid men om ni skulle vart med i min klass så skulle ni förstå hur jag känner. I HATE MY CLASS! föruttom vissa dåda. Idag skulle vi packa matkassar på vivo superstore från 15.30 till 19.00 på en fredag, inte okej asså, det var klassföräldrarnas ide. Men det var ganska kul faktiskt, jag var väldigt bra på att packa kassar. Tyvärr så blir det inga foton bara ett fult hjärta jag gjorde på paint, för att uttrycka mina känslor till killen jag är kär i. Nej nu ska jag se det sista av cirkus-möller
Kisses
// Jossie

Mina bilder jag tog när jag var sjuk


Konfa träff

Hej Bloggen!
Allt bra? igår sov jag ju över hos Carro det var as kul, och hon skratta som tusan åt monster vs ailiens. Tidigare i lördags så skulle vi köpt julklappar men jag hade migrän så jag hann bara köpa två julklappar en till Emelie och en till Fannie, om ni undrar vem Fannie är så är det min bror Fredriks flickvän. Idag var det sista gången på dansen, åh vi kommer se grymma ut på vasan jippi! Fast mina fötter ser inte så grymma ut ack ack...ack! mina fötter är fulla med blåmärken,så går det när man ger allt på dansen! Ida tyckte jag körde bäst av alla idag, inte varje dag man hör de! Sen idag så var de konfaträff, vi skulle bestämma tider och sånt inför lägret, det är as tråkigt folk som kommer gå där,jaja prästen var ju skön och man kan väl försöka lära känna dem där tråkiga. Idag bjuder jag på bilder som jag tog är när jag var sjuk med min MOBIL KAMERA hoppas jag får en system kamera i julklapp!
Juste idag när jag väntade på bussen så kom värsta peddo busschaffören, har haft han typ 3 gånger any way!
Jag satt på kanten av bänken vid busshålplatsen och det var bara jag som satt där och då ser jag busschaffören komma mot mig och tränger sig in på kanten as nära mig medans de fans hur mycket plats som helst på andra sidan a bänken. Fryser inte du? sa chaffören (jag hade tights på mig då) öh nää... sa Jag. Jag fick precis ett sms av en kompis och skulle svara på det och då såg jag på själva mobil glaset att han kollade vad jag skrev! sen reste jag mig upp och luta mig mot vägen och då reste han sig också. När jag hade precis rest mig så ringde jag till pappa och undrade vad kyrkan låg där vi skulle ha konfa träff, när jag och pappa hade avslutat vårat samtal så sa busschaffören: ska du till lidingö kyrka gumman? Ska du skita i sa jag lite lågt, han sa: öh okej...
Och då kom min buss entligen och då vissade sig att han skulle köra den bussen.Och då struntade jag i att ta bussen för jag bor ju på sista stationen och jag är alltid ofta själv dem sista stationerna, så jag ringde Pappa och frågade om han kunde hämta mig, men jag sa inget om peddo chaffören.Han är så äcklig med sin ölmage och sina peddo bruna ögon och sitt gråa äckliga hår och sitt grek/svenska ansikte och sina jävla äckliga peddo blickar, han har ju fyfan stånd hela tiden, nog pratat om chaffören, han ser lite ut som Carl i desperate housewives, ni vet han som dejtar den dära rödhåriga Bree alltså, kommer en bild för ni som inte följer tv programet Köpte jätte goda peppar kakor idag, dem var tillverkade av en speciell bagare typ, och man fick en fin pepparka burk på köpet. Jag lägger ut bilderna som jag tog när jag var sjuk i ett annant inlägg det blir så förrvirande. Juste en till sak måste jag berätta!
När jag och Carro var på väg hem till henne, Emelie var också med på bussen, för att hon skulle till någon opera.  Sen när vi hade åkt några stationer, TRO INTE ATT KILLEN JAG ÄR KÄR I  GÅR PÅ BUSSEN?! Det blev ju jätte pinsamt och Emelie bara hållde på "säg hej till han" jag sa "SSCCH!" han kan höra! och Emelie sa "VILL DU BYTA PLATS ELLER? sa hon as högt, och jag bara var hur pinsam som helst!Juste måste fixa prao imorgon, tror det blir hos polisen annars blir det NK resturanger. Jaja... godnatt!
Kisses!
//Jossie
 när jag äter pepparkaka.

mina stackars "dans fötter"


Helg

Hej Bloggen!
min dag var lyckad men jag var trött. Haha idag på språkvalet så stirra Jacob i gruppen på mina tuttar. Vet ni en annan grej som hände idag? Jag var 10 cm från killen jag är kär i. Han satt brevid maria på bussen och jag satt på sättet framför dem och då satt jag bak länges så att jag kunde prata med henne och då skulle jag kramma Maria  hejdå, då råka jag snudda killen,jag hållde på att kramma fel snubbe. jag är så kär. Jaja åter till min vardag. Jag jobbade faktiskt med Martin idag på fysiken, helt otroligt att vi kan sammarbeta, han ville faktiskt jobba med mig friviligt. Imorgon ska jag köpa julklappar med Carro, sedan ska vi sova hos henne, vi ska se monster vs ailiens.Åh det är så dåligt en kille från min klass som heter Marcus ska gå på samma konfa som mig, han är så j*vla äcklig, stör mig på såna som han.Han komenterar allt jag gör och han tror att jag gillar honom medans jag blir äcklad.Gillar verkligen inte killarna i min klass. Är skit trött pallar inte lägga upp någon bild
Kisses
//Jossie


Imorgon är det fredag

Hej bloggen!
idag har det inte hänt så mycket förrutom att jag spillde mjölk över hela mig i matsalen idag, pinsamt!
idag var det en helt okej dag. Men jag stör mig på vissa nior som tror att vi är små pluttar när bara dem är ett år äldre en oss I HATE IT! jaja, ska ni göra något trevligt på nyår? Har ingen anning det är fyra veckor kvar tills dess, håller på att planera så att det blir ett riktigt partay på nyår. funderar fråga Maria eller någon men hennes kompisar kanske inte vill parta med en töntig fjortis som jag? Ska fråga i veckan, man vill ju inte sitta med familj och släkt och ha hur tråkigt som helst, man vill ju sätta eld på gröten!
Jag är fortfarande lika kär i killen som jag var igår. JUSTE! Har ni sätt filmen monsters vs alliens? Den är så klockren! Det är typiskt min humor ska visa den för Carro på lördag, hon kommer säkert skita på sig av skratt, om ni inte har sätt den så SE DEN!
Håller på att funderar på prao plats antingen blir det ett hotell på stureplan eller hos polisen vad tycker ni låter roligast? har ni egna förslag? Ska sätta på mig pjamas och sova
se you later alligater!
//Jossie!
 


Hej jag är en idiot som springer utanför skolan i bh!

Hej bloggen!
Idag var det en toppendag, har ingen anning om varför, men den kändes bara bra. Idag hände det ganska många saker iskolan pinsamma saker också.
Jag börjar med den pinsamma saken. Jag var på väg ner till gympa salen för att byta om till kläder precis när jag hade sparkat av mig jeansen och tröjan så gick brand alarmet.Först så trodde vi att det var någon 6:a som skojade lite sedan jagade gympa läraren upp oss att springa så fort som fan ut här ifrån. Alla fick ju pannik så jag satte på mig mina convarse och tog skolväskan och sprang ut i trosor och bh! Och det var ju ingen brand så klart, det var någon ifyran som lekte med larmert. ja då har två klasser i nian och två klasser i åttan inklusvie min klass sätt mig i under kläder great!
men idrotten började tillslut vi hade inne-bandy, det var as kul fast vårat lag förlora alla matcher. sedan var det bara sista lektionen kvar matte jippi! (jag var ironisk) vi skulle jobba med en stencil med den vi satt brevid. Det konstiga med det var att Marcus som jag sitter brevid skulle gå på toa så kom Max fram till mig och satte sig på Marcus plats och sa: TJAAA JOSSE! GÅR DET BRA MED MATTEN? ÄR DU GRYM ELLER? Öhh nja det går inte bra. och då hjälpte han mig med matten? Alla blev lite överaskade men alla vet ju att Max gillar mig lite gran haha, nog pratat om det.
Jag har kemi prov imorgon och jag började plugga idag jag skulle ha hunnit bara om jag inte hade tittat på
desperate housewives men det var ju så spännande, älskar programet slår faktiskt the hills.Jag har en hemlighet att berätta, eller den är inte hemlig. JAG ÄR KÄR! Jag är kär i en kille i min skola han går i 9c . Jag har alltid varit lite små kär ihan sen i sjätte klass men nu efter tre år är jag riktigt kär i grabben, alltså jag är så kär så att jag spriker ut av gråt. *Han är snygg
        *Han är vacker
       * Han är inte cp som killarna i min klass
       * Han är cool
       * Han spelar GITTAR OCH SJUNGER!!! då menar jag inte en gospel kör, han sjunger lite åt rock hållet. 
      * Han har ett Rock band
      *Verkar hur trevlig som helst 
     ALLTSÅ ÄR HAN INTE HELT PERFEKT?
En bra sak är iallafall att han vet att jag finns. Han är ju bästa vän med Maria, och jag träffa henne på ica med killen och då LOG han mot MIG! och sen när jag skulle gå så sa han hejdå till MIG! sen är jag skulle gå ner till bussen från skolan så cyklade förbi mig och kollade på MIG! fast det hände typ i augusti i början i september sedan har vi inte pratat men vi känner ju inte varandra MEN HAN VET ATT JAG FINNS! Det är bara tre små fel med den här förälskelsen
*Han har flickvän
*Jag har inte vågat adda han på facebook
*Jag vet inte om han gillar mig.
Vet inte om dem det är slut mellan han och hans tjej, har hört ryckten att hon har korta förhållanden.
Och sen kan jag inte bara gå fram till han och säga HEJ JAG ÄR JOSEFIN MARIAS FJANTIGA KOMPIS! DU VET NOG VEM JAG ÄR OCH JAG HAR VARIT LITE SMÅ KÄR I DIG I TRE ÅR MEN NU  ÄR JAG HELT SÅLD PÅ DIG SKA VI BLI TILLSAMMANS?! Vi känner inte varandra liksom. Jag tror jag måste lära känna han bättre och om han är med Maria så kan jag ju gå fram till dem och hälsa på Maria sen nästa gång kan jag ju säga hej till båda två och säga vad jag heter sen kan väl jag samla mod att adda han på facebook. Jag känner ju lite folk som han känner. Sorry att jag inte säger namnet på killen, någon som inte får se inlägget kan ju se. Alltså grabben gör så att jag vill gå till skolan, har aldrig känt så här förrut. En pinsam grej med det hela är att jag gör bort mig ibland när han kommer isamma korriedorr som mig. Jag ser liv rädd ut när han går förbi. Men jag känner mig inte rädd jag bara blir stel av förälskelse och när han kommer in i matsalen så gråter jag inombords för att han är så J*VLA SNYGG. tyvärr kan jag inte lägga ut en bild på han. Jag kan inte riskera att någon ser foto eller namn.Varför är alltid killarna i min ålder så cp barn och töntiga? och dem som är ett år äldre brukar vara lugna och coola som lamm?
Måste dygna med kemi boken så jag klarar provet imorgon. men det är inte så lätt och plugga när man tänker på en snygging. Önska mig lycka till på provet!
Kisses
//Jossie

PS!: bjuder på en bild på en annan snygging nämnligen Taylor Lautner


RSS 2.0