Håkans bar

Tjena mitt bena! Åh jag älskar Håkans bar.Han är ju skit skön hahah.Om jag åker till Thailand någon gång då ska jag fan gå dit varje kväll!


blööö är fortfarande sjuk!

Åhh jag har jätte ont i gommen, i halsen och har 38 graders feber.Tyck synd om mig läsare!
Så här glad vill jag vara nu som jag är på bilden,när jag och Caroline var på Vete katten.

hihihihi besökare

hejbloggen!!! Var bara tvungen att gratta mig själv till mitt 100 inlägg och att jag har fått besökare 14 st faktiskt hihihi:)

feber

Heej bloggen! Idag är jag sjuk har nämnligen feber. Finns det inget värre än det?Jag letar efter bra flyg till Gran canaria kommer nog flyga med fritids resor dem brukar var bra.Asså shit tänk när vi åker dit då kan jag sola in för skola avslutningen så slipper jag solarium.Man kan faktiskt riskera att få cancer!;) Åh jag längtar. Vad har ni för er på vahlborg? Jag är iallafall helt uppspäckad fredagen 30 april ska vi ha en överasknings fest för Julia på hard rock cafe (Det är hennes sista födelsedag i sverige) sen så sover vi över hos Carro till lördagen sen så ska hon sova hos mig på lördagen till söndagen på på söndagen ska jag på släkt kalas till min kusins barn.Lilla Caylan! Det var jätte längesedan sen jag såg honom ag träffa han när han vr typ 3år och nu fyller han nio? Shiit vad stor han har blivit!Oj måste köpa present. Så här ser den lille solstrålen ut!Åh det passar inte riktigt att jag ska va sjuk idag jag skulle gjort massa saker idag som tillex köpa kondomer till Julia hehehe och en fin present till henne och sen skulle jag till stan och lämnat tillbaka skjortan från zara:(.Jag måste gå nu ska typ sova hehe
Puss bloggläsare!

man kan allt bara att man har en stark vilja

Hejsan!
Jag känner att det är lättar att blogga när jag tänker som en normal människa.Än att tänka på att ta livet av mig.Eller hur? Det kanske känns lättare för er att läsa dessutom roligare.Jag bloggar inte direkt för att bli stor som Kenza tillexempel.Jag delar vissa delar av mitt liv för att jag känner för det.Fast jag har ju skrivit det mesta i bloggen så jag har inte direkt gömt undan bitar av mitt liv.Jag tror att man kan göra vad som helst bara om man har en stark vilja och det kan alla få.Tillexempel min vän Caroline och ni andra som har anorexia.Ni kan bli friska nu!Men ni kan inte bli en normal människa på en dag ni måste äta lite itaget och lyssna på er behandlare.Ni ska skita i att bli friska för era föräldrars skull,syrrans skull,brosans skull,vännens skull,pojk/flick vännens skull.Ni ska bli friska för eran skull.Ni ska känna själva att ni vill det här.Men dem är som stöd om dem är det rätta stödet.Om ni känner att dem är det rätta stödet då ska ni använda det.Men om ni inte känner er trygga med dem så ska ni inte lyssna på dem skit bara idem.Problemt med er som har anorexia är er själva!Det är ni som väljer att se mörka sidor i er själva.Det är ni som väljer att sudda bort dem sidor som är bra med er själva.Det är ni som väljer att lyssna på andras råd som tillexempel Kissies.se.Men hon är så jävla blåst att hon fattar inte att ni unga tjejer tar åt sig av vad hon säger.Det är hon som mår dåligt man tar inte läpp förstoringar och tutt förstoringar,rump förstoringar hur som helst man är så jävla osäker när man gör det.Det är hon som inte ser ljusa sidor hos  sig själv.Hon säger att hon bara spelar en roll på bloggen.Men vissa fattar inte det och tar åt sig endå.Så jag fattar inte vad som är så jävla roligt att sprida mörker över glada solstrålar som begår självmord eller ännu värre får anorexia.Jag tror varför kissie bloggar massa skit för.För det är det ända hon är bra på.

Gran canaria

Heej bloggen!Jag är super glad ska nämnligen åka till Gran canaria kanske! Med pappas familj dåra;) Då tar vi en fyra dagars dåra så jag inte missar skolan så mycket.Hitta några fräscha bilder på google.Hihi hoppas det blir av.Jag kanske ska börja video blogga också.Jag tror jag har någon webbcam här någonstans.



Ny mobil

Hej bloggen! Jag har tänkt att köpa en ny mobi.Min mobil som jag har nu är skit dålig den lägger bara av hela tiden. jag har bestämt mig för en sony ericosson T707 det blir en lila eller en turkos,gaah jag vet inte vilken jag ska välja!Den lila är ju cool, men den turkosa matchar mina ögon och jag tror att det är ingen som har den färgen vad tycker ni blogg läsare?
Så här se den lilla ut

så här ser den turkosa ut sorry att de inte kommer en hel bild på den turkosa men 3:s hemsida är helt värdelös


Sommar=grönalund

Hej Bloggen! tänkte skriva mer gladare saker ibloggen en mina självmords försök.Grönalund öppnar på Lördag! Jag älskar Grönan.Jag ska fråga om jag får gå dit på Lördag vilket jag inte får. Men jag tror jag skippar grönan om det är fult väder
 
 



Jag lever

Hej bloggen jag tog inte livet av mig den dagen eller jag lyckades inte,jag kunde inte dö.Jag vet inte om jag är pyskisk sjuk för en normal människa har inte sådan tankar.Caroline verkar ha gått tillbaka inre i sin sjukdom som hon var förrut hon gråter typ för ingenting asså om hon går tillbaka då kommer jag bli sur på henne eller helt enkelt inte vara kompis med henne jag orkar inte att hon ska hålla på så här.Hon måste fatta att hon gör det för hennes skull inte för hennes korkade morsa som behandlar sin dotter fel.Jag har en nyhet till er som inte är så lycklig men jag kommer kanske inte bo med mina föräldrar jag kommer bo på ett ungdomshem,ett fängelse.Social tjänsten vill ha koll så jag inte tar livet av mig om jag är ledsen eller arg.Ni kanske tycker jag är en dåre som inte blir ledsen över att bo på ett hem men det är som att välja mellan fängelse-fängelse.Dessutom kan jag inte bli sårad där av min familj och jag får vara ifred från idioter.Det känns som jag har en dold sjukdom inom mig.Jag måste ta mig i  kragen och tänka som en normal människa.
 jag

Hon har förstört mitt liv

Hej Bloggen.Jag har inte skrivit på några dagar men jag har mått så jävla dåligt.På grund av min alcoholserade mamma, min korkade pappa och min självkänsla.Jag har de min mamma har gjort mot mig på tankarna varje dag så jag inte kan fokusera på skolan och betygen,på dansen,att ha roligt med kompisar bara för jag har det här på hjärnan.
Jag prata lite med kuratorn idag.
 Emma sa att det hjälper så otroligt mycket i den här situationen.Jag börja gråta precis jag kom in genom dörren till hennes kontor jag berättade ALLT för henne.Och hon blev faktiskt tår ögd när jag berättade allt det där.

Ni vill inte vara mig mitt liv är skit varför? Jo för jag duger inte, jag passar inte in någonstans.Jag är spinkig som en pinne, jag är inte snygg eller vacker bara söt tycker alla jag vill inte vara söt jag vill vara snygg,sexig vacker.Ingen älskar mig för den jag är,jag kan inget jag är inte bra på någonting.Ingen tar mig på allvar.Killar är bara kräk i mina ögon för dem är dumma mot mig.Varför är det jag som ska vara ensam?Varför har jag inte självkänsla som alla andra.Mina käraste vänner över ger mig.Jag får inget stöd nånting från min familj mina syskon älskar inte mig.Jag har ingen som förstår mig.Killen jag älskar älskar inte mig.Killlarna i klassen gillar inte mig, dem hatar mig.Det är bara mörker över våran planet,vår värld är grym och elak.Jag passar inte in i det här livet.Jag tror att jag är lesbisk för att alla killar hatar mig jag har aldrig varit omtyckt av killar, aldrig.För utom pedofiler som inte får något bättre än mig.Det är inte du som blir retad av killarna i klassen för att du råkar armbågar en av deras  skrev.
 Ingen hör mig, eller ser mig på bussen.Alla måste rätta mig hela tiden.Jag är alltid den som får det sista,jag är alltid den som är tyst som får all skit från personer som inte gillar mig 95% hatar mig 5%är snäll mot mig för att inte såra mig.Jag är som Quasimodo oälskad och ensam.Den ända som älskade mig är min förra hund gimil.Jag bad inte om det här livet.Jag vill bort från allt från denna jord jag vill vara på en plats där jag och en ängel finns, hon ska vara min mamma, inga killar finns där, inga skit syskon som kommer med skit till en inga kompisar ska finnas där bara jag och min mamma.Och man behöver aldrig fälla en tår av sorg där.Inga besvär inget läskigt ska finnas där.Ja då är jag lycklig.Om jag dödar mig själv kommer jag komma ditt då?

Jag mår illa

Hej Bloggen! Igår hände en väldigt tragiska sorglig,och hemsk händelse som många lidingö ungdomar pratar om och vi lidingö barn kommer säkert få mycket skit för detta men det förkännar dem kräken.
Igår tog en tjej livet av sig runt 14.00 lördagen.Det sorgliga är att jag vet vem det är hon har till och med varit hemma hos mig, jag har pratat med den här människan jag har nuddat människan hon gick i min skola men gick ut 2009 .Och sen är hon död.JO VET NI VARFÖR HON TOG SITT LIV? JO DET SKA JAG BERÄTTA FÖR ER!! Hon var så jävvvla trött på er lidingöpitt ungar hon var tröött på er jävla status märkes snobb jävlar på hersby gymnasium på lidingö hon var såå jävla trött på att bli utfryst bara för att hoon var sig själv hon blev skit ledsen att över den här jävlaa äckliga gruppen om hennne och patrik.Jag hopppas dem som är grundade till hennes död mår dåligt av resten av era obetydlösa liv för ni har inget liv som trycker ner svaga som inte har gjort något hot på er jo kanske den här tjejen gör hot på er för hon är sig själv och är mycket smartare än er mycket mognare än er jävla lidingö stekare. Jag hatar den här jävla äckliga ön.Om jag ser en till mobbare i min närhet kommer jag gå fram till den personen och fråga varför den mobbar andra bara för du mår dåligt. Jag hoppas att alla som gick i min skola som nätmobbade tjejen vidnamn Linda får ett jävligt äckligt liv att dem har de här på hjärnan i resten av ert äckliga liv.Vill ni föresten veta varför dem kräken mobba/fruste ut  henne för? För att hon var glad och barnslig/jobbig och att hon var ful det var anledningen till att dem mobba henne det var anledningen att hon tog livet av sig r.i.p Linda forschammer


halsflus

Hej Bloggen! Visst är det läggligt när jag ska på en casting så ligger jag här med 39 graders feber? snyft* hoppas jag får någon present av mamma hihih;) jag fick alltid det när jag var liten när jag var allvarligt sjuk visste ni att jag hade så hög feber så jag höll på att dö när jag var liten jag kanske var 8 år jag var hemma från skolan i typ 3 månander.Hoppas verkligen jag får nåt av mamma orkar verkligen inte ligga här som en soffpotatis jaja bättre lycka till er som är friska idag!
pussinuss

Casting

Hej bloggen! Imorgon ska jag göra något roligt jag ska på en modell casting för creme gloss tour 2010 stockolm!! För loreal paris! dem behöver ett nytt ansikte för en hår färg. Så här står det:

Efter förra årets succé Casting Crème Gloss modell 2009, kommer nu den ännu större reprisen; Modelltävling Casting Crème Gloss 2010! Nu söker L’Oréal Paris, i samarbete med MIKAs, tjejer som vill bli höstens nya modell för hårfärgen Casting Crème Gloss. De utvalda vinnarna kommer att synas i höstens reklamkampanj för Casting Crème Gloss. Dessutom får vinnarna vara modeller i ett skönhetsreportage för tidningen COSMOPOLITAN.

VINNARNA kommer att få uppleva två spännande dagar av photo shooting med några av Sveriges bästa stylister, make-up artister och en av
Nordens främsta modefotografer.

Alla de som står med på gästlistan för detta event är välkommen att hämta ut en välfylld goodiebag från L'Oréal Paris Casting Creme Gloss på eventytan i den stad, under det datum som eventet gäller.

I Stockholm har eventet unikt besök från Cosmopolitan som kommer ni alla kan möta följande tider:
Fredagen 9 April: kl 15.00-17.00
Lördagen 10 april: kl 12.00-15.00
Kom dit vackra människor!

Mitt nya liv

Hej Bloggen! Jag har tänkt lite mer förändringar i mitt liv så jag har satt upp lite mål

*Jag ska skaffa mig ett jobb, ett barnvakts jobb

*Jag ska vårda och spara mitt hår så det blir långt

*Jag ska ta tag i min modell karriär

*Jag ska spara till en biljett till new york

*Jag ska satsa mer på danslektionerna och ge ALLT!
 

Det här ska jag fixa imorgon!Juste det blev ingen IKEA pappa fick förhinder som vanligt:(

det får inte hända!

Hejsan! Läste just på msn att Miley ska lägga ner Hannah montana asså det kommer inte komma nya avsnitt.Efter den här säsongen så lägger dem ner.Åhhh det får inte hända! Jag älskar verkligen att titta på Hannah Montana.Jag kom ihåg när det kom till disney channel alltså jag kolla på det typ varje dag.Man kan säga att Barbie dockerna aldrig kom fram mer sen dess. Ni kanske tycker jag är hur barnslig  som helst.Men vad är det som är så barnsligt med serien? Det liknar ju en helt vanlig tjej tonårs liv.Då borde det vara barnsligt att vara mig eller hur.STÅ FÖR VAD NI TYCKER OM!

Summer shoes from h&m



Snygga summer outfits från h&m

 


Morgon

God morgon!! Det blir inga bilder i det här inlägget eftersom jag glömde min kamera hemma hos pappa;(
Menjag tänkte ta chansen och berätta vad jag ska göra idag:)

*Jag ska vara hemma hos mamma en stund, kolla på disney channel  hehe

*Duscha

*Fråga mamma om pengar till en tröja jag vill ha

*Åka till stan

*Hem till mamma och föra över lite kläder till pappa

*Åka till IKEA med pappa,David,Fellan,Emelie och käka middag där också

Ska kolla på tv nu hejdå!

Bilder från min tjejmiddag,Inte alla det blev typ 100 bilder







Vete katten










fred emellan mig och mamma

Heejhej! Jag är hemma hos mamma nu!Har inte sett henne på en vecka av vissa orsaker.Aja vi ska ta en fika nångång och prata om det här. Heheh hittade en så rolig bild på mig och Carro i sexan tror jag hehe det är jag i hjälmen;) Igår var jag med Julia vi hade grymt myssigt först så åkte vi till stan och jag hade as snygga kläder jag hade följande: Min michael jackoson kavaj min lång armade blus från zara och mina snygga jeans från veromoda och ett par vita convarse sen hade jag mina bruna pilot glas ögon, och min louis vitton väska så snyggt!Vi gick till sandys och köpte varsin latte och jag tog en brownie typ till sen tog vi med oss fikat och satte oss vid kungliga bibloteket vid trappen där och solade hihi.Sen idag tog jag en till fika stund i vårljuset på vete katten med Carro det är sjukt dyrt där men de var värt besväret jag tog en egen chai latte och en sydafrikask cola tårta bit den var såå god testa den vet jag!Nu ska jag laga middag.Puss på er!


Vädret=April skämt?

Heejsan tjodejsan! Ja rubriken säger allt.Ni bor i stockholm eller i närheten vet ju att det var super fint väder igår och man kunde ta av sig skinn jackan och allt och då fick man vår känsla och allting.Men nu idag så snöar det, var är det för strunt? Var vår vädret bara ett april skämt eller?Nutella blir min frukost idag och lite chips har nämnligen inte köpt frukost för min extremt smarta pappa gav mig ingen frukost peng bara middags peng!Nä nu ska jag ta mig i kragen och ringa Carrobarrobajskorv
chéris revoir (hejdå mina älsklingar på franska)

Kompis böcker

Heey! Kom inte ni håg när man var liten typ 10r hade man såna här kompis böcker, där man skrev ner favo mat,favo band o.s.v hade ni såna? Jag hade typ fem st. Tänkte göra en sån nu faktiskt här i bloggen.

Namn: Josefin

Ålder: 14,10 månader

När jag fyller år: 16 juni 1995

Favorit mat: Kött,lax

Favorit snygging: Paradise Cimon

Favorit dryck: Cola,Cider

Favorit butik: H&m,topshop,urban out fitters,mathilde

Musik stil: shine down,cold play,death cab o.s.v

Bästis: Carro, Julia

Intresse:Dans,kompisar,shopping,laga mat,läxor

Jag är kär i: Jacob

Jag vill resa till: Kina,New york,Paris,Nya Zeeland,Indien,Syd Afrika









Vanessa Hudgens

Jag tycker hon är jätte söt Vanessa Hudgens.Älskar hennes smile gropar, jag tycker det är charmigt;)
 


100000 gr om ursäkt

Hej Bloggen! Det vars sjukt länge sedan eller för typ 2 veckor sedan nu ska jag berätta vad som har hänt den senaste tiden jag gör en lista så de inte blir så mycket text;)

* Jag har haft min tjejmiddag förra veckan vi blev 15 st det var jätte kul.


*Jag har flyttat hem till pappa på hel tid orkar inte med mamma längre

*Jag har varit på Carros land(4 dagar)sola typ varje dag fick en heldel fräknar på nosen min!

pappa de blir så mycket spring med kläder och sånt om jag ska hämta dem hos mamma och sen till pappa.

Och nu  är det ju påsklov!Förtusan vad skönt!På Tisdag ska jag,Pappa,David,Emelie,Fellan(Davids tjej) till Ikea och vi ska inreda våra rum oc jag får köpa vad jag vill hihihi.Pappa har köpt ljus rosa badlakan till mig YOU ARE BEST DAD<3 Och på torsdag ska jag kanske till Tallink med Carro vi ska ta in på hotell i själva staden, Carros och hennes familjs kompisar följer också med.Tyvärr så kan jag inte lägga upp bilder ,glömde sladden hemma hos mamma.
Kram på er!

RSS 2.0