bloggtorka

Heej! Idag är jag sjuk just lägligt till första skoldagen:(
Har ju haft prao i två veckor.Sista veckan så var jag på själva bageriet,där dem gör tårtorna,bakelserna,bröden,pralinerna och så vidare. Sista dagen fick jag göra en egen tårta,haha jag blev överlycklig!Tyvärr har jag ingen bild på den.Jag gav den till fannie i födeledags present typ dagen efter så jag hann inte ta en bild.Det var hallon sylt(gjort på färska hallon),vanilj kräm,grädde var i boten.Och sen var det ett svart marshipan täcke över med färg glada påsk äg(små dåra) och massa fina mintblommor. Princess tårt designer blev faktiskt imponerad av mitt mäster verk;)
Ifredags så köpte jag ett par skit snygga glasögon på Urban outfitters.Nää nu ska jag ner till Willys och köpa Elle tidning Bild på glajorna kommer här!

Jag diggar Ke$ha

Hej allihopa! Här sitter jag och diggar Ke$ha drogar speciellt hennes låt Take it off. Jag tycker hon är as grym. Jag får glädje av tik tok när jag dansar:D Orkar inte skriva mer om dagen de ända är väl praoen och jag gör samma sak varje dag,fick en utskällning av kökstjejen men hon bad om ursäkt sen. Imorgon ska jag få köpa en jeans jacka från h&m jag tittat på jippo! Tyvärr så var storlek 34 slut men den finns i 38 ska prova om den är förstor annars så kommer jag ta en annan jeans jacka som jag också har kollat på men den andra var lite snyggare.Min käre vän Sara(inte min barndomsvän Sara de här är en annan Sara) som jag inte har träffat på evigheter sen typ 2006 ska göra mig sällskap vi ska till stan och fika och har de super mys den här vår dagen håller tummarna att de blir fint väder jag lägger upp bilder på jeans jackorna som jag har tittat på modellen med blont hår de var den jackan som var slut i min storlek och den andra såg jag förra lördagen när jag och mammi var istan.Nu ska jag sova.
God natt everybody




Dem 15 sakerna jag ska göra isommar


 
1Jag ska gå på grönan med kompisar

2Jag ska åka till Carros landställe i västergötland,har inte varit där(hon  har många landställen)

3Jag ska åka till san-fransicco och hälsa på Julia som flyttar dit i Juni

4Jag ska åka till Italien med Carro dem har ett hus där så det är bara beställa flygstol, hur billigt somhelst!

5Jag ska på många grill partyn

6Jag ska sommar jobba på princess/barnvakt också

7Jag ska på konfirmationsläger och konfirmera mig

8Sola mycket

9Vara i publik på sommar krysset

10Jag shoppa

11Jag ska äta glass

12Jag ska åka motorbåt
13 Jag ska åka till Carros andra landställen boven och värmland

14 Jag ska röka vattenpipa

15 Jag ska övningsköra moppe och hoppas jag får en egen sen till skolstaren (man kanske får den i konfa present)

Det är dem 15 sakerna jag ska göra isommar förrutom leva livet! Har ni tänkt på att det är bara 13 veckor kvar till sommarlovet?! Vad ska ni göra isommar? Skriv gärna en rad men jag ska sova nu så inte jag kolappsar på praoen imorgon

Kram gullungar!


Bad upptradering,i know!

Vill bara säga att jag skäms över denna dåliga upptradering,meh det är bara två dagar i mellan från när jag senast blogga.Okej, min prao plats har varit underbar dem senaste dagarna, man känner ingen press på att gå dit man gör det för att man vill,det går så grymt bra för mig.
Det är inte bara jag som praoar där det är Linn,Jacob(inte Jacob jag är kär i). Fast Linn är mest på bageriet eller rätt som sagt "högkvarteret"
Jacob är väldigt tyst låten säger verkligen ingenting utom "vad ska jag göra?" "okej" och ganska underlig. När vi ska servera så skriker han inte nummret tillräckligt högt så att kunden ska höra det och han sträcker sig över när han serverar och han säger inte "smaklig måltid" och han tar alltid rast och dricker vatten så fort jag gör det? Och det tog honom fem minuter för honom att knyta upp hjärtan som hängde i taket från alla hjärtans dag.Och när tjejerna försöker vara trevliga så säger han inget.Och han äter inga godsaker alls?När vi får ta hur mycket vi vill!Jag tar hur MYCKET som helst!Och slutligen vet han inte vad alla saker ligger.Han går troligen i min skola,har inte sätt honom där. Men det är bara nice för mig.
Mera jobb till mig=mera plus poäng till utvärderingen
 Jag är därimot tvärtt om jag skriker över hela resturangen när jag ropar upp nummret men jag gormar inte jag skriker på ett trevligt sätt eller hur man nu förklarar det . Alla tjejer är jätte gulliga där.Det är bara tjejer som jobbar där så klart!Dem berömde mig väldigt mycket att jag hade jobbat skit bra  dem idag.Jag sprang runt som en höna hela dagen!Och de tyckte att jag var mycket effektiv, att jag tog egna instativ,att jag såg själv vad som behövs göra och jag vet vad allt ligger alla grönsaker bestick medmera.Så jag klarar mig nog fint på praoen.Jag ska nog ha en kjol imorgon och en princess tiara eftersom vi är "princessor" som jobbar på "princess"
Ska nog sommar jobba där så jag får nåt att göra på sommaren.Jag har planerat massa saker inför sommarn men det skriver jag inte här det skriver jag på en lista i ett annat inlägg som kommer upp om två minuter!Juste när jag skulle packa upp nya bröllopsfigurer som man har på tårtan så hittade jag två homosexuella killar, som stog och hållde varandra i handen,åhh så himla gulligt!Men den var väldigt fin,den var inte gjord på ett humoriskigt sätt utan på ett fintsätt.Tyvärr fick jag inte ta kort det är "fack" regler och de kan störa kunderna! Listan kommer snart!!Föresten vad ska ni göra isommar?
Pussinuss

Prao

Hej Bloggen! Idag var det första gången på praoen på cafet jag var skit nervös ibörjan men sen gick det effektivare men min nagel gick av (min riktiga ej lösnaglar) så de börja blöda skit mycket asså hela det här rosa och allting men det var bara hälften av själva nageln men de gick bra sen. Hinner inte skriva så mycket skulle sova för 2 tim sen och min mamma kommer snart på mig men jag bjuder på  bilder från en plåtning! Och ja det är jag på alla bilderna men jag har peruk jag kommer nog skaffa förlängningar så som på bilden och färga det ljus brunt!Kommer fler plåtningar med andra plagg med utomhus miljöer!
Puss alla hippies!







gudstjänst

Hello!
Idag tänkte jag gå på gudstjänst till min konfa men jag pallar inte gå dit idag,längtar som tusan till konfan
! Men jag har inte gått på nån ända gudstjänst höhö men jag ska göra det den 21 februari tänkte jag kanske den 14 men då är de nån nattvard jag vet inte om jag är välkommen liksom? Men det ska bli sjukt kul med konfa lägret och själva konfirmationen.Vi planerar jag och några tjejer från konfan om vi ska sjunga nåt på konfan.Hallelujah är ganska överskattat att sjunga för de gör väl alla annars tänkte jag what if god was one of us med Joan Osborn det skulle va ganska passande eller himmlen är oskyldigt blå med ted gärdestad? Är inte direkt nåt stort fan av han.Vilken är eran favorit i melodifestivalen? Min är Anna såklart jag ser henne som en vinnare i den här musiktävlingen,hon är så himla grym,hoppas hon vinner hela skiten!Har inte så mycket att prata om längre men dagen har bara börjat.Idag ska jag dansa typ sen ska jag bara vila.Imorgon börjar praoen spännande! Ringde och kollade lite med dem idag om tider skor kläder och sånt,dem verkar vara hur trevliga som helst,så det är skönt.Hittaade en ganska rolig bild på min bror David och Fellan som hon kallas (Felicia,Davids tjej) haha dem är inte så här fula som på bilden dem,dem är skit snygga iverkligheten.baah David kommmer strypa mig, nä nu ska äta pannkakor med nutella,Nyttigt (eller inte)
Puss darling!
 


SHOPPING

Hejhej! idag var jag i stan med mamma och visa henne h&m home  she love it!
Sen gick vi och kollade på undervånningen på kläd avdelningen, Jag älskar verkligen h&m på drottning gatan dem har lite mer att välja på! Ni minns väl klänningen som jag såg som jag tyckte va döds snygg? Jo den fanns kvar iaffären i min storlek, och gissa vad jag fick den av mamma jippo! Sen fick jag en kjol också hihi så här dem ut. Ska nog ha den klänningen på min paljett middag,Tänk er den klänningen och ett par svarta gladiator klackisar,rött läppstift och bara ben.Läckert! Älskar verkligen kjolen. Jag gillar faktiskt H&M mer än vad jag gjorde förrut. H&M,Topshop,Urban outfitters is tha shit!




Fjuuh! Vaxa benen idag! Så mina ben är bara och nakna och läckra,saknas bara lite sol ljus, ska nog boka tid till sol dusch


Caroline och jag är vänner igen, hon ringde mig i morse och var skit lack på att jag tog bort henne från facebook.
Men du ville ju inte vara min vän längre?Sa jag.
 Och sen sa jag allt det där som jag skrev i förra inlägget och först sa jag du har inte behandlat mig bra du fick mig själv att säga att jag är en dålig människa och det är inte okej.Så vi kommer bara ta en paus från varandra några dagar. vi ska faktiskt gå och se Alice in wonderland på onsdag.Pappa fick tillbaka bilen från verkstaden så det var skönt.Vi åkte direkt till ica och storhandla jag köpte bland annat nutella och pannkakor som jag ska ha till matlåda till praoen,bjuds tydligen inte på mat, suck!Nä nu ska jag lyssna på MJ dansa och ha kul
Love to the people!



Inte okej för oss tjejer





Det här är inte okej (alla bilder är på mig) jag har inte vaxat benen på åratal, mina ögon bryn ser ut som Robert Pattinsons, mina tänder ligger ombuller och mina gula saker börjar komma fram jag blekte bort det för ett halvår sedan och det skulle inte komma tillbaka.Ska nog boka en tid till tandblekning man måste vara 25 då tror jag men hoppas inte det nääh nu dampar mamma
puss älsklingar ses sen ikväll åker ju till stan med mammi

En snabbis

Hej Bloggen! Hittade ett underbart roligt filmklipp från komedin Sommar med Göran,asså måste köpa filmen,HAHAHA så himla klockrent film klipp,asså ni kommer kissa på er.Look and enjoy. Nää nu ska jag sussa
Kram till alla snälla
http://www.youtube.com/watch?v=gmF4mYOw634&feature=related
(klicka på länken för att komma till videoklippet)

Jag kan inte vara vän med någon som inte ser min kärlek

Hej Bloggen! Jag har ändrat åsikter om det här grälet med Carro.Hon säger bara massa skit och jag är ingen dålig människa(men det tycker hon) Hon säger att jag är självupptagen,otrevlig,envis tycker hon om mig.Hon säger att jag bara pratar om min dans och mina problem med Markus och tjejerna och hur kär jag är i Jacob som hon är inte ett dugg intresserad av(hon har sagt det)
 och att jag inte lyssnar vad hon berättar nåt roligt eller säger något som är intressant för henne.Men jag lyssnar faktiskt och tar åt av vad hon säger.Hon blev fly förbannad att jag nämde att jag är lika deprimerad med skiljsmässan när hon var inne i sitt anorexia halv år.Och hon säger att jag är otrevlig mot henne jämnt.Och hon känner sig som ett lill finger i mitt spel. Och att jag inte uppskattar hennes stöd.Och i tidigare bråk så kommer jag med dåliga ursäkter, och att jag försöker alltid sätta ditt henne att det är hennes fel alla bråk.Att jag alltid har fått henne att gråta och grubbla. Det är Carolines sanning.

Här är min sanning.
Jag är inte själv upptagen,jag är medveten om att jag inte är otrevlig särskilt inte mot dig.Jag är ingen dålig människa.Ja jag är otroligt envis för min vilja är stark men jag är öppen för andra förslag också särskilt dina.Men om du inte är så intresserad av min dans,och mina händelser iskolan varför säger du inte kan vi inte prata om nåt annat?Och jag lyssnar på vad du säger till mig jag visar intresse för vad du vill berätta.Jag är i en deprimerad situation och jag vet att du har det tufft också hemma men jag har det också.Jag vet hur det är att ha anorexia jag har själv haft vidriga tankar om mig själv fast jag är smal som en pinne.Du är inte ett lillfinger imitt spel du är min vän till och med bästavän.Och jag uppskattar ditt stöd otroligt mycket jag gör det 100%
Dina åsikter om mina dåliga ursäkter efter bråk att jag säger: men det var för att du gjorde de där blalal.... ja jag kanske säger det för att jag blev ledsen/sur för du gjorde så. Jag sätter inte ditt dig att det är ditt fel  varenda bråk. Jag har också gjort fel ibråk som du också tycker att du alltid ska säga att jag ska skärpa mig hela tiden.Jag är skit ledsen att jag har fått dig att gråta många gånger jag menar verkligen det.Jag vill inte enns få dig gråta
men tänk lite på vem som

*stötta dig i ditt halvår (jag mådde piss själv av det)

*tröstar dig när du och din syrra bråkar

*Lyssnar på dig

*Talar sanning för dig

*Stöttar dig när de är som svårast

*Skrattar åt/med dig

*Tröstat dig från alla vittra tjejerna och andra idioter från den skolan

*Gråtit med dig

*Ställt upp för dig

Och jag var jätte ledsen att jag inte skrev så mycket smilesar på facebook chatten den kvällen men jag var så ledsen att mina föräldrar söp och bråkade den kvällen och det är inte lätt att hålla humöret uppe när man är isådan situation.Jag är så chockad över att mina föräldrar ska skiljas,dem älskar inte varandra.Min mamma håller redan kontakt med en kille två dagar efter skiljsmässan och annat skit jag inte vill ta upp här.Jag blev skit ledsen när hon skällde ut mig på telefonen i efter middags.Det som jag inte skulle hända har hänt mina föräldrar skiljer sig och jag förlorar Caroline,Julia flyttar om några månader,Jag är ensammare än någonsin det här året.Jag storm grät efter vårat samtal att du inte ville vara min bästavän längre.Förlåt men jag kan inte vara vän med någon som inte ser min kärlek


Jag är en hemsk människa

Hej bloggen. Finns det något hemskare än mig? Prata just med Carro i telefon. Vi är inte vänner längre. Hon säger massa skit som jag har gjort. Att hon har grubblat över mig varje natt och varit skit ledsen och hon sa att jag är ett av skälen att hon har anorexia. Hon säger att hon har kännt så här i 7år. Och hon vill inte vara vän med mig.Hon tycker att jag är fixerad bara i mina saker och inte i hennes, jag pratar bara om min dans som hon inte är dug intresserad av. Hon har mått skit i 7år p.g.a mig.Hur ska de gå på konfan?Vem ska stötta mig i mitt läge, med skiljsmässan?Jag har varit mig själv i7år om inte hon accepterar de så fine, jag var bara mig själv.
Jag hatar mig själv.

Alice in wonderland

Hej gott folk! jag ska se Alice in wonderland imorgon, deppan är med ju, då är det klart att man ska gå;)
 ska nog se den som går 15.45 hoppas vi ses där kom gärna fram:)
Nä nu ska jag lägga undan popcorn skålen och börja skriva, Är det nån som har sätt filmen? Pia såg den igår hon tyckte den var skit dålig men den kanske är bra? Ska fråga om Carro vill gå men hon kanske är fortfarande sur? Fan att jag inte gick på förhandsvisningen för då skulle jag träffa ph gänget där ju buuhähähä dumma mig. Okej åter till seriösa a pomig. ska nog ta en tallrik uppfriskande honungs yogurt och en kopp te så att jag får bort den ofräch popcorn smaken imunnen, mår faktiskt lite illa sen ska väl jag ta mig ikragen och mejla farbror kramgoa Cimon
see you later aligeter!

Resten av dagen

Hej! Har ätit färdigt.Vilken jobbig dag asså!Idag hämta jag min louis vitton bag från skomakarn efter städningen hos mormor. Den var lite trasig och sliten i handtaget.Blööh... jag tror att Carro  är sur på mig utan en bra anledning fixa upp med det senare med henne.Idag när jag satt på bussen påväg till skomakaren så klev Pia på med sin vän Gustaf hehe förtusan vad jag skratta åt hans efternamn. han heter Tottie  iefternamn SÅ  KLOCKREN HAHAHA!! hahah typiskt min humor. Nä nu är jag bara elak.
Här kommer det lite bilder från morgonen
 Inte dirket någon champange frukost kanske hehe..
Man blir ju så het på morgonen (ursäkta gräsliga naglar)
Har inte hunnit mejla Cimon,tänkte sitta i lugn och ro &göra det nu
Vi ses mina små gullisar! (Jag har slutat med Kisses//Jossie den känns töntig på nåt sätt)


Jobb,Jobb,Jobb

Hej Bloggen!
Är det bara jag som saknar Michael Jackson och hans kärlek och hans röst miss you Michael♥
Kunde inte skriva imorse, jag försovde mig vakna 11.15 och jag skulle vara hos mormor och städa kl12.00 och hon blir sur om man är sen.
Men jag hann ta lite bilder iallafall.en här gången tog jag med min system kamera för er som inte vet vad det är för märke på min är det Nikon och den har d 50.
 Jag var helt slut efter städandet även fast det inte var så mycket men jag fick iallafall betalt 500 kr det ni;) Inatt sov jag i mina nya påslakan och örngott jag sov som en prinsessa! Dem var så sköna rekomenderar att köpa sängkläder där. Jag ska sätta upp lappar om barnpassning. Det verkar vara kul och jag brukar ha bra hand med barn bortsätt från mitt temprament om dem är jobbiga eller taskiga. Men jag måste äta nu innan pappa blir ännu surare för att jag inte kommer puss!


vill du gifta dig med mig?

Jag ser väldigt mycket upp till Cimon Lundberg. Inte lätt att förklara men han har rätt inställing på sig själv, väldigt självsäker,är sig själv,han är öppen,vi har många likheter,
jag tror att han yttrar sig mera än vad andra killar gör, det jag menar är att Cimon bjuder på sig själv, han vet vad som gäller,jag tror inte han är den där falska stureplanbratz kräcket som utnyttjar tjejer som är stora beundrare att ligga med dem, Och han ser possitiva sidor i dem som kanske behöver se  det isig själva, han vet vad mode är, han är cool  och han är så J*VLA snygg, jag tror jag aldrig har sätt en så snygg man i mitt liv.Asså han är så snygg så jag kräks.Juste! Ni minns väl att jag var på en modell casting för ca 5 veckor sedan dem skulle ha hört av sig inom 3 veckor men dem har inte sagt ett knyst! Och då tänkte jag höra lite med Cimon om han kunde fixa work to me för jag behöver fixa stållar och jag vill utvecklas med modell karriären,  men vad är det för menning? Han får säkert tusen mejl om dagen men han kanske lägger märke till mitt mejl. Åhhh jag vill gå på hans födelsedags fest på fredag, men nääh jag är 3 år från åldersgränsen och min käre bror råka illa ut när han gick med falskt legg. JAG HATAR ATT VARA 15 (ibland)

Jag älskar att Kenzas pojkvän är 6 år äldre, det bevisar kärlek att åldern spelar inte någon roll,
 eller om en 10 åring var ihop med en 50åring är väl att gå för långt men nu menar jag att man inte ska skämas att sin flickvän/pojkvän är sex år äldre/yngre.
Tyck inte att jag är konstig nu men jag drömde faktiskt att jag och Cimon hade sex.Jag vet inte om jag vill smyga in på festen, jag kan faktiskt råka illa ut, jag  skulle nog få för mina föräldrar bara att jag inte drack stark alcohol och inte följde en kille hem,men man kan få böttra en rejäl slant om man har falskt legg vet faktiskt inte kan fråga pappa imorgon men nu ska snillet gå och lägga sig
I love you Cimon


Work, work,work!

Hej Bloggen! Nej jag rymde inte, jag säger mycket som jag inte menar det är jag själv medveten om;) Hur jag har löst problemen med mina föräldrar är att jag orkar inte bry mig det är lösningen på mitt problem. Jag har inte gjort så mycket dem senaste dagarna spela the sims3,chilla,Tv. Men idag så fick jag en slant av Pappa eftersom jag har inte köpt någonting för deras pengar på en 1/2 månad, tyvärr räckte inte pengarna till allt jag ville ha och det är stop för mig att fråga mamma och pappa, därför har jag bestämt mig att skaffa mig ett jobb, jag börjar med ett lite jobb som jag börjar med imorgon knyta plast kassar under diskhon hemma hos mormor det som är så bra med jobbet är att det är inte jobbigt, mormor lagar god lunch, hon tar bra betalt. Sen ska jag nog jobba som barn vakt, tror inte att mamma släpper in mig med en jobbig i huset jag har som sagt häftigt temprament med jobbiga barn särskilt kaxiga,ouppfostrade,skrikande,bortskämda barn, eller när man tappar bort dem iköp centret eller djur parken då är det ju kört, jaja nog med pratet om jobb.

Idag var jag inne på H&M HOME(drottning gatan utanför åhlens city)
 för första gången hittade ett skit snygga påslakan men köpte bara ett, ska nämnligen ditt igen i helgen med mammi insperera henne med deras katalog hennes ord var: Åhh... vad fina saker , NEJMEN DEN VAR JU TJUSIG! MEN VILKA PRISER DET HÄR ÄR JU INGENTING.
Hoppas fröken köper lite saker till mig hihi!
Att bro på H&M så hitta jag en ur snygg klänning på deras kläd avdelning en trappa ner jag blev kär direkt när jag såg den jag ville så gärna köpa den men jag lovade mamma att inte köpa party kläder men jag ska nog övertala henne att köpa den när vi ska till stan på lördag, jag tror att hon går med på det när hon ser mig iden,
och då kan jag ju ha den på min middag som jag ska ha snart, Det kommer en bild på skönheten också
och på påslakanet jag har köpt, det ska bli mysigt att sova i nya fräscha och snygga lakan!






Sorry guys! Letade som en galning efter klänningen men jag hittade inte den, den finns säkert i nån kampanj avdeling på sidan men jag orkar inte leta mera men ni får ett smak prov på hur den ungefär ser ut, hittade en liknande.

Klänningen ser ungefär ut så fär men det är sådana fransar hela vägen och det är ingen resor under bysten och har en lite ljusare ton på färgen kudden är också ett exempel på hur klänningen såg ut

Juste har en ny bild på mig själv som jag har som profilbild på facebook
jag blev rätt nöjd med den, vad tycker ni? bilden är liksom tagen med min mobil kamera som har 8.1 mega pixlar? det är ju fjutte lite sen har jag ju då fuskat lite med fotoshop med ljus ochså men inget mer komentera vad just du tycker!


skriver mera i ett annat inlägg annars det blir en jäkla matande med menningar och då blir de tråkigt att läsa ses om 2 min
Kisses
//Jossie

RSS 2.0