kan inte sluta dansa

Hej bloggen!
eller rätt som sagt glad första advent bloggen!
Idag var det en toppen dag! För att:

*Ida berömde mig på dansen idag.

*Pappa och jag handlade en paljett top till dansen på bara 25 minuter, så jag kom itid till dansen.

*Föjlde med Pappa till expert och köpte en film Harry potter och halvblodsprinsen

*köpte en skvaller full tidning vecko revyn.

det har hänt mig idag. Hittade en väldigt snygg klocka i vecko revyn, visst är den snygg? Älskar modellen och färgen! Märket är iallafall  Marc jacobs  hitta ingen bild på den orkar inte leta men jag ska sova nu så jag orkar med fängelset imorgon. Skolan alltså, ska bli skönt när gymnasiumet börjar för då får man välja vad man vill bli! Har ingen anning om vad jag ska ta.Mamma och Pappa tycker läkar linje eller jurdik. men jag kommer inte palla. det är väl åt minstone jag som väljer? jag tror jag kommer titta lite åt sport hållet (dans så klart) eller så göra valet lättare och tar estet på gångsätra, då kommer man med skönt folk men ska man inte ta chansen och lära känna nya? aja ska sova på saken
Kisses
//Jossie

sik again

Hej bloggen!
spanat in mitt "känslosamma" inlägg som jag skrev innan de här?Och nej jag är inte homosexuell (jag är inte emot homos).
Den här veckan har det inte hänt så mycket eftersom jag har varit sjuk och de blir ingen utgång ikväll. jag har kommit på en ide! jag kommer spara pengar så att jag kan dansa hos Louise i en termin, funderar på att sitta barnvakt håller på att skirva lappar,som jag kan sätta upp i centrum ska käka nu skriver mera inatt
kisses
//Jossie

dem känner inte dig

första gången vi skulle ta en privat danslektion, så undrade jag var du var för slags lärare efter 3 lektionen så var det den bästaste dans kurs jag har gått på. Hon gav mig själv känsla i dansen och i min vardag, hon gjorde mig starkare och vigare, hon var snäll, lite glömsk, hon går sin egen väg, hon lärde mig att aldrig ge upp. Hon hade vissa svagheter glömde ringa om hon var sjuk eller glömt nycklarna, alla har svagheter, ja jag vet att som danslärare måste man ta ett ansvar, men man lär sig av misstag, Pappa  tror att hon är en hycklare som bara lurar föräldrar med feta plånböcker, men Pappa fattar inte att privatlektioner är dyrt och att han tycker du är förliten men fyfan varför ska åldern spela roll? du  är ju ändå arton.Jag skiter i vad Anna-lie, Pappa och Emelie tycker om dig, dem känner inte dig och vet inte vad vi har gått igenom.
DU ÄR BÄST! kom ihåg det Lousie och jag litar på dig!


Sjukling

Hej bloggen!
idag är jag sjuk så jag hinner blogga lite ikväll, kunde gjort det idag men min Mamma bannlyste mig från att vara inne på datorn, men hon sover nu så jag hinner blogga lite.
Det har inte hänt så mycket dem här två bloggfria dagarna, dans och skola det är väl de som har hänt. tänkte försöka ladda upp bilderna från isöndags, jag gjorde ju inte det tidigare p.g.a det inte funkade, datorn funkar nästan aldrig på söndagar!
Idag har jag kollat på mitt favorit program desperate housewives det är så spännande varje gång.JUSTE!
Drea ska få sparken från programet det tycker jag är dåligt hon passar ju sin roll så bra.Jag saknar en speciell person som förändrade mitt självförtroende och gjorde så att jag utvecklades  med dansen. Tänkte skriva lite till henne.Nu kanske ni tror att jag är någon fjortis som försöker skriva någon känslosamdikt åt min "kompis " men jag känner att jag vill skriva av mig om mina känslor. Det är väl de som en blogg är tillför? att skriva om sin vardag och sina känslor? 
icke sa nicke det gick inte att ladda upp söndagens bilder får fråga pappa tomorrow!
Kisses
//Jossie

hinner inte så de brinner

Hej bloggen!
kommer med en tråkig nyhet jag kanske inte kommer hinna skriva varje dag, kanske 2-4 gånger i veckan.
JAG ÄR EXTREMT SUR PÅ MIN MAMMA! hon har köpt en fjärde hund och jag tycker de är orespekt löst att göra det för ingen i familjen ville ha en till hund förutom hon dårra. Mamma sa: "men det är jag som tar hand om dem och jag bestämer" "det här är verkligen min dröm"
. Men lilla gumman det är vi som lever med hundarna, du har inte äns uppfostrat dem andra tre hundarna så sa jag till min Mamma. Jag har gett upp drömmar som kostar för mycket pengar men hon får köpa en 10 000 kronors hund och  tillsammans kostar alla hundarna 40 000 de är som en solsemester för hela familjen. usch hon påverkas av sina vänninor som har hundar. en fråga liksom vad ska hon med den fjärde till? Jajaja gjort är gjort, hunden heter iallafall Pelle och berdid collie. Igår så var jag inne istan med Emelie och köpte en kappa på H&M dived (1000 kr kostade den)såg jag new moon med Carro. Den var väldigt bra, och rekomenderar att gå och se den. Idag var det dans med Mega intensiven min danslärare Ida var väldigt sträng och bara mot mig och en annan tjej på dansen.Enligt henne så gör jag bara fel och allt jag gör blir bara fel, jag sabbar för andra o.s.v
Men jag tror att hon bara säger så för att hon vet att vi kan bättre än vad vi tror. Efter dansen så kom Carro hem till mig för att se den nya hunden, vi gick en promenad också och sedan tittade vi på film.
Bjuder på några bilder från idag och en bild på min "stränga" danslärare.Sorry att jag gör er besviken de går inte och ladda upp dagens bilder föruttom bilden på min danslärare får se om de funkar imorgon ska sova nu
kisses
//Jossie
PS! min danslärare är hon med lila tröja!

pinsamt ögonblick

hej bloggen!
sorry att jag inte har skrivit på ett tag har skit mycket med skolan, projekts ska avslutas läxor ska läsas. idag var jag hemma.Jag fick grått attack i skolan så jag kände att de skulle vara pinsamt att jag går där gråtande.
Jag grät för jag är inte bra på något jo jag är bra på att vara ledsen och deppig de är de ända jag är bra på, de går åt skogen med skolan och dansen, jag kan inte äns klippa ett papper rakt. Josephine i min klass trösta mig, tack gumman!
Här hemma har jag tagit lite foton och pluggat.
Runt två så åkte jag tillbaka till skolan och gjorde matteprovet. Killarna kallade mig så klart skolkare jag är så trött på killarnas komentarer och driveri, varför kan dem inte vara som killarna i nian, dem är snygga, dem är inte barnsliga och är snälla mot oss tjejer kanske inte dem tjejerna som är lite utanför då kanske, sedan träffar dem varandra utanför facebook på helgerna, ja killarna i min klass är nördar förutom Filiph då.dagens bilder kommer också, men vet inte om jag hinner ladda upp dem innan oskyldigt dömd börjar, de är en kille som är en av huvudrollerna i serien jag tycker han är lite små sexig vad tycker du? hiss eller diss? tyvärr så hinner jag inte ladda upp dagens bilder från kameran gör de imorgon
kisses
//Jossie

söndagar är sega som skumgodis

Hej bloggen!
idag kommer bilderna från fredagens utgång och skvaller om min dag!
Idag var jag på dansen min danslärare blev as sur på mig bara för jag råka göra en chasee' fel, men hon vill bara att vi ska utvecklas och jag var ganska trött då. sedan drog jag till stan och köpte ett par genomskinliga tights med färgen röd till dansuppvisningen, jag köpte dem på H&M diviede min outfit till rockmelidyt kommer bli så häftigt. Juste de har ju jimmy choo tema på H&M i love this!
Sedan när jag hade köpt tightsen så åkte jag en sväng till urban outfitters men de var ju såklart stängt eftersom de var söndag! Så jag väljde mellan att gå till Expresso House eller Mc-donalds och det blev Mc-donalds, jag tog en chese-burger med en mellan pomfrite och en liten jordgubbsshake, usch jag är ingen förebild när de gäller matvanor. jag bjuder också en bild på Moa, ni vet hon som kom fram till mig i fredags. Tänkte slummra nu men jag får se om jag skriver imorgon om jag hinner innan dansen annars blir det imorgon natt! Har funderat på att nattblogga istället? Jag hinner annars inte eller jag gör det men det blir väldigt stressigt då.Jag bjuder också på ett filmklipp från hey baberiba på en beck parodi så himla klockren.men den här gången gick de inte heller att ladda ner klipp till bloggen åh kan ingen hjälpa mig hur man gör? men gå in på beck parodi med hey baberiba på http://www.youtube.com Men nu får jag inte skriva mer
Kisses
//Jossie


 Julia,Sara och Jag
   Moa så himmla vacker hoppas jag träffar henne igen!

JAG HATAR STRESS!

Hej bloggen!
Jag sa ju igår att jag skulle skriva om min dag men jag hann inte för jag skulle ju träffa kompisar halv 7 och liksom jag satt och blogga när klockan var typ kvart över sex, men jag hade en ganska sur dag i går p.g.a mens. Alla udrade vad de var med mig i skolan jag var typ väldigt otrevlig, jag blir oftast otrevlig när jag har mens. nog pratat om mens.försovde jag mig och när jag entligen kom till skolan så såg jag att jag hade glömt mina nycklar så de var bara att sätta sig på bussen hem igen.
 Medans jag väntade på bussen så kom de en tjej som jag inte känner och frågar om 204 har gått? Jag sa: jag vet inte jag ska också med den. Och då påstod hon att hon känner mig först så kände jag inte igen henne men senså var de Moa de var! Moa och jag gick på samma dagis. 
Igår så  jag skulle träffa mina barndomsväner Caroline,Julia och Sara.Det var dem jag skulle träffa halv sju. Vi hade de väldigt trevligt fast jag kom typ 45 minuter försent. Jag fasnade ju framför datorn och sen skulle jag ta ett glas mjölk innan jag skulle gå så råkade jag spilla ut mjölken på alla mina kläder och missar bussen och sen glömde jag fixa godis så jag kuta till Ica och plocka åt mig lite godis.
Vi snacka mycket om Killar, bröst ochsex, ja vi är mongolider som pratar om sådant, sen måla vi naglarna, och titta på två filmer en skräckis såklart och en inte läskig film. Skräckisen kommer jag inte ihåg vad den hette men den var as läskig iallafall. Innan filmerna och målandet me naglarna gick vi till pizzerian och möte upp Julias kompis Zakarias men han ville inte hänga me oss han skulle träffa jens men iallafall jag hade jätte trevligt med tjejerna och Caroline kan äta normalare nu! hon har ju anorexia you know;)! Jag har precis kommit hem från Julia och är ny duschad och käkar godis och försöker göra fint i mitt rum. Har ingen anning vad jag ska hitta på i kväll tror jag ska sova. vi gick och la oss klockan 6 på morgonen.
Utgångs kvällens bilder kommer snart ska bara klaga på Carro att skicka bilderna från hennes system camera.igentligen så skulle jag kolla på scen kläder till dansuppvisningen och så skulle jag också kolla på en kappa men jag orkade inte så jag lata mig med en skål godis. skräckisen heter the unborn kom jag på nu .Ska vila lite nu så får vi se vad som händer ikväll om jag blir piggare
Kisses
// Jossie
 
 

FÖR DIG SOM HAR MENS!

hej Bloggen! 
ni kanske undrar varför jag har en underlig rubrik?
jo för jag har kommit på hur man botar mensvärk! hehe desperat jag är.
först ska man käka något ta någon macka eller fil sen tar du alvedon och lägger dig på en spikmatta på mage så ligger du där i 20-30 minuter  de funkade på mig. Om du inte har en spik matta så kan man köpa dem på hälso butiker, skriver om min dag i ett annat blogg inlägg annars blir de så förvirrande
Kisses
//Jossie


blogg torka

hej bloggen! 
sorry att inte jag har skrivit på ett tag men jag har inte orkat.  Idag är jag sjuk, ont i njuren och huvudvärk lider jag av idag.
ihelgen så var jag och mamma och pappa på ikea i barkaby, vi skulle köpa lite saker bara och kolla på en byrå jag vill ha! Juste de var en ganska konstig sak som hände där.Mammi skulle visa mig en säng och då sa jag: hmm den ser ut som en barnsäng tycker jag. Precis när jag hade sagt de så kom en snor unge fram till mig och sa: DET DÄR ÄR FAKTISKT EN HIMMEL SÄNG!  ööh.. jaha! sa ju jag.
Jag köpte en ny lampa och en spegel och ett jätte stort ljus de kommer komma bilder på lampan och spegeln från deras hemsida, jag orkar inte ta kort min sladd till datorn är borta. Var ni också ikea? Jag hade iallafall en rosa mys dräkt ni vet en sån här som man köper på H&M fast min är från Zara och är rosa sedan hade jag ett par vita convers och en knal lila mössa från H&M dived och ett par örhängen som var ett par rosa stjärnor.
dem här sakerna köpte jag till mig. jag tog även andra foton men dem är på min kamera och jag har ju som sagt inte sladden men jag ska leta efter den nu
Kissies//
Jossie
 

förlåt och de är fredag

hej bloggen!
sorry att jag inte har skrivit på en vecka men jag har haft jätte mycket läxor. idag var de helt enkelt inte min dag. de finns en kille som går min klass, martin heter  han, Martin är helt störd han mobbar mig typ och inte dem andra tjejerna idag skämde han ut mig in för en kille jag gillar. Jag skulle gå upp till torget som ligger ovanför, precis när vi är utanför jumpa salen så kommer snyggisen och hans kompisar och Martin kommer rakt i mot mig och mina kompisar och då stannar han upp mig och säger du luktar svett! och jag gjorde ju de! tror ni inte att snyggisen och kompisarna hörde Martin eller? sexorna i min skola är så himla kaxiga asså man vill bara strypa dem och då mennar jag killarna, åh på måndag ska jag vissa vem som bestämmer! Tyvärr så händer inget ikväll, typ idol på grund av en sak. jag har typ förlorat en speciell vän, Maria. Vi brukar alltid kramas när vi ser varandra i plugget men den här gången sa hon ett lågt hej. Jag vet inte vad som var med henne , grupptryck? För att jag luktade svett? Eller så hade jag inte ätit någon bra frukost, alltid när jag äter förlite frukost brukar alltid dagen vara piss. Jag kände mig som ett offer idag, ska tröst äta lite, ses nog i kväll eftersom jag har blivit ett mobb offer
kisses
//Jossie


RSS 2.0