nobody understands how I feel

Hej bloggen! Kan man vara falskare än vad mina föräldrar är? NEJ!
Dem lovade att sluta dricka på allvar men dem hållde inte det,dem super varenda JÄVLA helg, Dem säger att dem ska skiljas men dem hånglar iallafall dem har lämnat tillbaka förlovnings ringarna och allt men så ändå så säger dem till varandra att dem älskar varandra?!Och mamma dejtar en annan kille samtidigt, det är så jävla vidrigt. Pappa ska liksom på en lägenhetsvisning? Jag mår så jävla dåligt att dem leker med mina känslor och när jag säger det så säger dem det här angår inte dig och det är inte ditt liv du finns inte med i det här livet. Carro blir så sur bara för att jag inte skriver någon smile på facebook chatten och ba du kan väl vara trevligare ändå? Asså tjejen fattar ingenting är det inte hon som ska vara kompisen som jag kan lägga huvudet på axeln och visa mina känslor att jag får skrika ut min ilska?Varför ska hon inte förstå någon gång?Tänker rymma hemifrån imorgon. Ja jag vet att fly löser inga problem. Men jag måste, kan inte vara kvar i dårhuset. Vad är det för menning att leva? Alla jag älskar stötts bort från mig Killen jag är kär i får jag aldrig och jag avslöjar att han heter Jacob pallar inte dölja det
jag får aldrig MVG i något ämne, Jag är inte bra på någonting, Alla tycker jag är konstig, Ingen tycker jag är bra på sjunga utom jag själv, Julia flyttar  till san francissco isommar och vi kommer aldrig ses igen, vem ska jag då snacka med om alla killar och mina problem, vem ska förgyllna min dag?, Jag finns tydligen inte i min föräldrars liv, mina syskon hatar mig, jag är inget favorit syskon, antingen gillar dem David, eller Emelie mest?Ingen gillar mig iskolan.Är det värt att leva?

Give me summer

 
 

Tänkte lägga upp lite bilder som jag har tagit medans när jag var sjuk



 
Vad tycks? ska nog ha den första bilden till min nya design, men jag ska plåtas kanske snart så då kommer de komma nya fräscha bilder

saker ni inte visste om mig

1 Jag är liv rädd för höjder

2 Jag har gått på solo sång och piano

3 Jag gillar messmör

4Jag har varit ihop med två killar i mitt liv (räknar bort killar från dagis)

5Jag tittar på hannah montana

6 Jag blir kåt på Cimon i paradise hotell (han är skit snygg)

7Jag tycker string är obekvämt

8Jag har sällskräck

9Jag har tävlat i ridning

10Jag lärde mig inte simma förns när jag var 8a

11Jag har korv fobi, när jag äter eller ser en korv mitt framför näsan på mig så omvandlas den till en penis


Ja det var några saker om mig kanske en av mina djupaste hemligheter

sjuk

Hej igen!
Idag är jag sjuk, jag är nästan alltid det?
Idag hade jag tänkt att softa framför Tvn men icke sa nicke jag ska skriva klart min novell som jag inte har börjat på och den ska vara klar imorgon och sen ska jag plugga till samhälle provet enligt mamma (jag har dock inget smink på bilden)
Ni har ju tidigare hört att det har varit strul med mina föräldrar. Pappa sa bara så för att han var trött och han fick en anning för mycket vin isig den helgen. Men nu har bråk upprepats den här helgen och den här gången var det värre mamma hotade flera gånger att ringa till polisen för att pappa tracka henne med massa skit som jag inte vill tala om och han vägrade lämna mammas rum när hon ville det.Sedan på söndagen berättade dem att dem ska separera dem kan inte leva till sammans jag blev jätte ledsen och va damp arg hela dagen. Pappa flyttar inte förns om 4 månader så pappa bor på undervårningen och mamma bor på övervåningen och dem gör inget "sexuellt" typ kramas och pussas och dem har lämnat tillbaka sina förlovningsringar så det är ju på riktigt.Det blir ju pappa som flyttar eftersom mamma älskar huset mest och det är bra miljö för hundarna.Emelie flyttar med pappa eftersom det är hans dotter och hon vill nog slippa hundarna eftersom hon är e elergisk. vi funderar på att sälja huset och köpa två rad hus fast dem kommer inte bo grannar of course;) men Mamma vill nog inte sälja huset, ja så ligger skiljsmässan till. Jag vill bara tacka alla fina tjejer iklassen som har stöttat mig igenom det här och att jag kan ringa dem när jag vill jag är så himla glad att jag har er ett speciellt tack till Emma,Hannah, Ellika och Julia♥



Jag ska ha en tjejmiddag tänkte jag den 19/3 för mina barndomsvänner vi blir bara fyra st haha. Ingen anning vad jag ska ha på mig. Temat är glamour och paljetter men jag kommer nog ha mina stora rosa paljett örhängen orkar inte lägga upp någon bild det blir så mycket bilder kanske i ett inlägg efter kan jag nog klämma in en bild på örhängerna! Efter rätten blir camparippersikor det är någon italiensk efterrätt, huvudrättenblir bullgur med kyckling med chilli sås och feta ost, va tvungen att ta nåt lättlagat måste köpa annat, mysiga dekrationer kuddar och sånt. drinken kommer se ut så här (bilden är från facebook, och personen är annonym)
 
Jag tycker drinken är urläcker, nu ska jag göra en lista på saker ni kanske inte visste om mig och sen ska  ska prata vidare med Emma på fb
Kisses
//Jossie
//Jossie

Glädjedödare

Hej Bloggen!
ja ni undrar kanske varför jag har sådan tråkig rubrik? Jo! Killen jag är kär i är inte tillsammans med sin tjej längre! wiho! Jag tycker att jag är hemsk som är glad över detta men jag vet inte om jag vill slå till varför?
1 Vi har inte varandra på facebook
2 Dem har precis gjort slut
3 vet inte om han gillar moi
4 jag vill inte förstöra om tjejen blir sur jag vill inte vara en hycklare för när jag var ihop med en kille så var han otrogen mot mig veckan innnan vi gjorde slut. det visste ni inte va? Jag har tänkt på att göra en lista på grejer ni inte vet om mig. Jag skirver i ett annat inlägg det blir så rörigt annat men var bara lugn jag kommer om 2 min.

Glad alla hjärtans dag

Orkar inte blogga ikväll bjussar på några bilder, idag har jag bara drogat gele hjärtan så såg min dag ut
Kisses//Jossie
 





Jag är ledsen

Hej bloggen! Jag är inte glad just nu det kan inte bli värre än så här.... Mina föräldrar ska skiljas. Jag fick reda på de för en stund sen. Pappa kom bara fram till mig och sa jag och mamma.... kommer inte så bra överens och han börja gråta tidigare och han sa att vi kanske inte skulle ses på ett tag. Asså det här är sanning. Jag är så jävla ledsen, jag vill inte vara skilsmässobarn jag vill inte veta att mina föräldrar inte älskar varandra jag vill inte! Det här är så jävla jobbigt. Jag vill inte att det ska hända. Jag vill vara en familj. Kan dem inte tänka på oss barn någon gång. Jag hatar mitt liv just nu. Allt jag inte ville skulle hända har hänt. Mina föräldrar har varit ihop i 20år nu och så skiljer dem sig bara så där?Till alla skiljsmässobarn jag vet hur det känns!
Kisses
//Jossie

Halsbränna

Hej Bloggen!
Idag är jag sjuk. Kraftig förskyldning och det svider så fort jag blinkar med ögonen, har varit hemma under hela veckan utom måndagen då var jag i skolan, Juste! i tisdags så var jag på modell castingen på mikas! Det gick jätte bra fotografen blev jätte nöjd med bilderna, Det var så himla cool studio! Vänt rummet ur snyggt inrätt och alla fotografer hade grymt coola kläder och alla var så sjukt snälla där. Iveckan så började dansen, jag har trappat ner till 3gånger iveckan förra terminen dansa jag  4 gånger iveckan, jag vill verkligen satsa på att komma in i minivibe eller commercial street M så jag går på två street kurser kommer snart!
Kisses
//Jossie

The cutest guys (enligt mig)

Dem sötaste killarna i kändis världen är: Nick Jonas, Rupert Grint, Taylor Lautner, Tom Kaulitz
(Hata mig inte bara för att Tom står på listan) Skriver mera i ett annat inlägg! Men njut av bilderna så länge
Kisses//Jossie






RSS 2.0